I vår scoutkår finns det åtta avdelningar. Varje avdelning träffas en gång i veckan och gör olika aktiviteter. Ofta är mötena utomhus. Vill du gå med i en avdelning eller bara testa ett möte, kontakta oss.

Spårarna årskurs 2-3

I Scouterna är det roligt bus utomhus som gäller. Du kan börja som spårarscout när du går i andra klass, och var beredd på äventyr redan från första dagen.

I Scouterna får du nya kompisar som precis som du tycker att det är superskoj att vara utomhus.

Vargungarnas sida

Indianernas sida

Upptäckarna årskurs 4-5

I Scouterna gör du spännande upptäckter varje dag. Upptäckarscout blir man när man börjar fjärde klass.

Många har varit med i Scouterna redan tidigare men det går såklart bra att börja som Upptäckare direkt. I din patrull får du schyssta kompisar att räkna med. Tillsammans med dem får du upptäcka nya äventyr varje gång ni ses.

Fiskarnas sida

Gnagarnas sida

Fåglarnas sida

Äventyrarna årskurs 6-8

I Scouterna är det äventyr från första dagen. Du blir Äventyrarscout när du börjar sjätte klass. Många har varit med i Scouterna redan tidigare men det går såklart bra att börja som Äventyrare direkt.

I din patrull får du schyssta kompisar att räkna med. Tillsammans med dem får du upptäcka nya äventyr varje gång ni ses.

Hovdjurens sida

Rovdjurens sida

Utmanarna årskurs 9-

Utmanarscout blir du från nionde klass. Många har varit med i Scouterna redan tidigare men det går såklart bra att börja som Utmanare direkt.

Tillsammans med din patrull får ni uppleva utmanande friluftsliv och engagera er i samhällsfrågor.

Svamparnas sida