Pukegården går att hyra per helg. Vill du hyra för fest, barnkalas, eller annan aktivitet?

Scoutlokalen ligger på Stora Pukevägen 20 i Sävedalen. Där har vi nära till skogarna mellan Kåsjön och Delsjön. karta
Pukegården går att hyra per helg, från kl 12:00 lördag till kl 15:00 söndag. Priset är 1500kr.
Kontakta oss med ett e- mail till Partille scoutkår för visat intresse.
Lokaluthyrningen bedrivs av frivilliga stödmedlemmar och sker helt på ideell basis.

Information om uthyrningen

• Hyran är 1500 kr per uthyrning. Deponeringsavgiften förutom hyran är 1000 kr vid varje uthyrningstillfälle.
  • Bokningar gäller efter kontraktsskrivning och betalning av deponeringsavgiften.
  • Kontraktsskrivning och utlämning av nycklar sker på onsdagskvällar efter överenskommelse.
  • Deponeringsavgiften återfås vid avsyning när man lämnar stugan.

Information om lokalen

• Pukegården är enligt brandsäkerhetsföreskrifter dimensionerad för 50 personer. Bord, stolar och porslin finns att tillgå för samma antal personer.
  • Fester är tillåtna fram till klockan 01:00.
  • I köket finns det spis, mikrovågsugn, två stycken kaffebryggare, kyl, frys och diskmaskin.
  • I kapprummet finns två toaletter.
  • Parkering finns i anslutning till stugan för ca 10 bilar (snöröjs ej), och ytterligare en parkering finns längre ner på gatan.
  • Det finns en lekplats intill Pukegården.

Bilder på lokalen