Hyr Pukegården

Om du vill hyra Pukegården är du välkommen att besöka oss i expeditionen en trappa ner, onsdagar kl.20.00-20.30 mellan veckorna 2-23 och 33-51.
Har du frågor kan du även ringa till Pukegården på tel. 0705-68 67 64. Om du ringer under annat än expeditionstid och talar in ett meddelande, lyssnas det av kommande onsdag.

Allmän uthyrnings-information

Hyran är 1 000 kr/dygn, och gäller om inget annat överenskommits, från klockan 13:00 till 12:00 nästa dag.

Hyra vid timuthyrning är 150 kr i timmen.

Depositionsavgiften förutom hyran är 500 kr vid varje uthyrningstillfälle.

Pukegården är enligt brandsäkerhetsföreskrifter dimensionerad för 50 personer. Bord, stolar och porslin finns att tillgå för samma antal personer.

I köket finns det spis, mikrovågsugn, två stycken kaffebryggare, kyl, frys och diskmaskin.

I kapprummet finns två toaletter.

Fester är tillåtna fram till klockan 01:00.

Parkering finns i anslutning till stugan för ca 10 bilar (snöröjs ej), och ytterligare en parkering finns längre ner på gatan.

Det finns en lekplats intill stugan.

För föreningar som vill hyra stugan som logi under idrottsevenemang finns i källaren fyra stycken duschar och en toalett.

Bokningar gäller efter kontraktsskrivning och betalning av deponeringsavgiften, som återfås vid avsyning när man lämnar stugan.

Lokaluthyrningen bedrivs av frivilliga stödmedlemmar och sker helt på ideell basis.

Bilder på lokalen

huvudrum huvudrum_mot_hall kök1 kök2 hall