inbjudan Kristi himmelsfärd

Anmälan TriCamp

Se bilaga

Passivt medlemskap

Ansökan passivt medlem enligt bilaga

Välkomna på julavslutning!

Torsdagen den 7 december  kl. 18-19.30 Spårare, Upptäckare, Äventyrare samlas kl. 18.00  vid Vallhamra Torg. Vi går ljuståg med facklor till Pukegården. Föräldrar är välkomna att gå med i tåget,  eller komma direkt till Pukegården kl. 18.30 Hela kvällen är Läs mer »

Tack för städ dagen

GÖK & hajk

Se bifogade filer

Jamboree

I sommar åker vi på Jamboree, anmälan och betalning skall ske innan den 24 mars 2017.  Se bilaga.

Snökväll med redbergslid

Partille och Redbergslids Upptäckarscouter är välkomna på gemensam vinteraktivitet. Se bifogad fil

Årsmöte

Pukegården söndagen den 26/2 kl 15.00 För att se kallelse, klicka här

Jul-avslutning

Välkommen till Julavslutning 2016

kårövernattning

Anmälan till ett rymdäventyr 12-13 november. OBS uppdaterat BG nummer.

Tack för en fantastisk arbetsdag

Se bifogad fil.

Rovdjurens hajk

Äventyrare -Helgen den 17-18 september kommer vi ha en vandringshajk i Delsjöområdet, som scouterna får vara med och planera. Hoppas så många som möjligt vill och kan följa med. Se bifogad fil

Definitivanmälan fjälläger

Senast 30 maj Se bilaga

kristi himmelsfärdsläger inbjudan

Anmälan senast 22 april se bilagor.

St Georg

Nu är det dags för St Gerorg igen torsdagen den 21 april kl18 i Sävedalens kyrka. Se inbjudan

Vårens arbetsdag

Nu är det äntligen dags för vårens arbetsdag! Välkomna till Pukegården söndagen den 24 april!   Se bilaga

Föranmälan fjälläger 2016

30 juli-6 augusti i Grövelsjön I sommar åker vi till Grövelsjön, tillsammans med Redbergslids scoutkår. I Grövelsjön har scouterna en egen gård.