Hyr Pukegården

Pukegården ligger på Stora Pukevägen 20 i Sävedalen. Där har vi nära till skogarna mellan Kåsjön och Delsjön. karta
Pukegården går att hyra per helg, från kl 12:00 lördag till kl 15:00 söndag. Priset är 1200kr.
Kontakta oss via info@partillescoutkar.se för visat intresse.

Uthyrnings-information

Pukegården är enligt brandsäkerhetsföreskrifter dimensionerad för 50 personer. Bord, stolar och porslin finns att tillgå för samma antal personer.

Fester är tillåtna fram till klockan 01:00.

I köket finns det spis, mikrovågsugn, två stycken kaffebryggare, kyl, frys och diskmaskin.

I kapprummet finns två toaletter.

Parkering finns i anslutning till stugan för ca 10 bilar (snöröjs ej), och ytterligare en parkering finns längre ner på gatan.

Det finns en lekplats intill pukegården.

Hyran är 1 200 per uthyrning. Deponeringsavgiften förutom hyran är 500 kr vid varje uthyrningstillfälle.

Bokningar gäller efter kontraktsskrivning och betalning av deponeringsavgiften, som återfås vid avsyning när man lämnar stugan. Kontraktskrivning och utlämmning av nycklar sker på onsdagkvällar efter överenskommelse.

Lokaluthyrningen bedrivs av frivilliga stödmedlemmar och sker helt på ideell basis.

Bilder på lokalen

huvudrum huvudrum_mot_hall kök1 kök2 hall